Over ons

Crowdfunding, meer dan alleen INVESTEREN

Het is bekend dat de Nederlandse vastgoedmarkt de afgelopen jaren in de lift heeft gezeten. Vorig jaar (2017) was met een financieringsvolume van €19 miljard een recordjaar. Tegelijkertijd staat de vastgoedmarkt aan de vooravond van een verdere transformatie. 

De komende jaren zullen er miljarden geïnvesteerd moeten worden in de verduurzaming van vastgoed. Hiervoor heeft de Nederlandse overheid strikte doelen gesteld, mede als uitvloeisel van het Klimaatakkoord van Parijs. 

Deze grote investeringsbehoefte biedt kansen voor particuliere beleggers. Met een goede investering realiseert u niet alleen een financieel rendement maar versterkt u ook de transitie naar duurzamere Nederlandse leefomgeving. 

Voorbeelden van investeringen die leiden naar een duurzamere leefomgeving zijn de transformaties van verouderde en leegstaande kantoorcomplexen naar appartementen maar ook de vergroening van bestaande gebouwen en woningen. Te denken valt hier aan betere isolatie, aanbrengen zonnepanelen, gasloos bouwen, nul-op-de-meter-woningen en hergebruik van materialen in de bouw. 

Missie

Tot voor kort waren investeringen in vastgoed vooral toegankelijk voor zeer vermogende particulieren of institutionele beleggers. VastgoedInvesteren.nl maakt de vastgoedmarkt toegankelijk voor iedereen die rechtstreeks wil beleggen in toekomst bestendig vastgoed danwel voor iedereen die mee wil helpen om de transitie naar duurzaam vastgoed mogelijk te maken. 

 

Het VastgoedInvesteren.nl Team

mr Frank van den Berg MRE MRICS
Frank is de afgelopen 20 jaar actief geweest als vastgoedfinancier bij Bouwfonds, Syntrus Achmea en FGH Bank. Waarvan de laatste 10 jaar als directeur van de FGH Bank Regiokantoren Amsterdam en Utrecht. Na een succesvolle bancaire carrière is hij gestart bij VastgoedInvesteren.nl en richt zich nu op crowdfunding, een meer toekomstgerichte vorm van financieren.

Frank heeft in 1994 zijn Master Bedrijfsrecht behaald aan de Universiteit van Leiden. In 2003 heeft hij zijn Master in Vastgoedkunde (MRE) behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2008 is hij Member of the Royal Institution of Chartered Surveyors (MRICS).

Bekijk het profiel op LinkedIn

Bas de Vries
Bas is per 1 oktober 2018 begonnen bij Vastgoedinvesteren in de functie van Commercieel Manager. Na zijn studie Vastgoed & Makelaardij heeft hij ruim dertien jaar in verschillende functies gewerkt bij FGH Bank N.V., waarvan de laatste vijf jaar als Accountmanager voor het regiokantoor Arnhem & Groningen. Hij zal zich bij Vastgoedinvesteren bezighouden met het acquireren en begeleiden van vastgoedprojecten en het opbouwen en aansturen van het vastgoedteam.  

Bekijk het profiel op LinkedIn

 

Daan de Geus
Daan is sinds het begin van zijn carrière actief in het financieren van Vastgoed. Hij is in 2015 begonnen als projectmedewerker op het hoofdkantoor van FGH Bank en heeft zich via FGH Regiokantoor Utrecht en de RNHB ontwikkeld tot een gedegen vastgoedfinancier. Zijn grote interesses binnen vastgoed zijn duurzaamheid, technologische ontwikkelingen en alternatieve financieringsvormen. 

Bekijk het profiel op LinkedIn

 

OVER VastgoedInvesteren.nl

Investeren
Op Vastgoedinvesteren.nl vindt u aanbiedingen van partijen die een financieringsbehoefte hebben verbonden aan vastgoedprojecten. Zij bieden obligaties of aandelen in hun vastgoedprojecten aan. Als u besluit om te investeren, dan investeert u rechtstreeks in het betreffende project en ontvangt u de dividenden of rente- en aflossingsbetalingen rechtstreeks op uw rekening.

Transparante informatievoorziening
Vastgoedinvesteren.nl hecht aan transparante informatievoorziening. Informatie over gefinancierde projecten, waaronder (netto) rendement, looptijd en eventuele betalingsachterstanden, is publiekelijk beschikbaar op de betreffende pagina’s van de website Vastgoedinvesteren.nl.

VastgoedInvesteren.nl is geen investeringsfonds en is om die reden terughoudend met het publiceren van informatie op platformniveau. Wij willen hiermee voorkomen dat bij geïnteresseerde beleggers de perceptie ontstaat dat er sprake is van een ‘beleggingsbeleid’ waar zij aan kunnen ‘meedoen’.

AFM vergunning
VastgoedInvesteren.nl heeft een AFM vergunning als beleggingsonderneming, conform artikel 2:96 Wft, en staat onder doorlopend toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB).

De website VastgoedInvesteren.nl
VastgoedInvesteren.nl is een online marktplaats waar enerzijds ontwikkelaars van vastgoed projecten een investeringsaanbod (propositie) onder de aandacht van beleggers kunnen brengen en anderzijds beleggers hier een investering in kunnen doen. De hiervoor benodigde functionaliteit is geïntegreerd in de website.

Goed voor u om te weten is dat VastgoedInvesteren.nl:

  • alleen transacties verwerkt en niet bemiddelt namens propositiehouders of beleggers;
  • geen financieel advies verschaft aan beleggers;
  • geen onderdeel is van de geldstromen en geen gelden onder zich houdt;
  • zelf geen proposities aanbiedt op het platform.

Meer informatie over het gebruik van de website is te vinden in de Algemene Voorwaarden.

 

Additionele informatie over VastgoedInvesteren.nl

VastgoedInvesteren.nl is een handelsnaam van Crowdinvesting B.V., een Nederlandse besloten vennootschap die is opgericht met als doel, onder andere, de in eigen beheer ontwikkelde crowdinvesting infrastructuur te exploiteren. Deze infrastructuur omvat onder meer de benodigde IT infrastructuur, juridische kennis en onderliggende bedrijfsprocessen om veilig online transacties te effectueren.

  • Crowdinvesting B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 58407529.
  • Crowdinvesting B.V. heeft een vergunning conform artikel 2:96 Wft en is opgenomen in de registers van de AFM.
  • Crowdinvesting B.V. is een initiatief van M.E. Aparicio Torres (CEO), B.J.C. Pieters (CFO), YARD ENERGY Investments B.V., Gelderborch B.V., Enviu Participations B.V. (www.enviu.org), Greenchoice (www.greenchoice.nl) en Triodos Investment Management (www.triodos-im.com).

 

Hoe werkt het?

Wilt u weten hoe investeren in vastgoed projecten via ons platform in zijn werk gaat? Klik dan op de onderstaande knop.

Leg het me uit

Altijd op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe projecten? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

VastgoedInvesteren

Wij zijn ook te vinden op:
 

VastgoedInvesteren
Keizersgracht 127
1015 CJ Amsterdam
088-4321544

VastgoedInvesteren (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.