Hoe het werkt

EENVOUDIG INVESTEREN IN VASTGOED PROJECTEN

Op VastgoedInvesteren.nl vindt u beleggingsmogelijkheden (proposities) verbonden aan vastgoedprojecten. Deze proposities worden aangeboden door partijen die financiering zoeken voor hun project en daarvoor obligaties of aandelen bieden aan geïnteresseerden. Via Vastgoedinvesteren.nl kunt u rechtstreeks investeren in deze aanbiedingen en ontvangt in ruil daarvoor dividend of rente.

Investeren gaat gemakkelijk en volledig online in 4 stappen. Bij het doen van een investering begeleidt het systeem u stapsgewijs door het investeringsproces. U kunt op elk gewenst moment het proces afbreken en ook 'per ongeluk' investeren is uitgesloten.

De laatste stap in het proces is 'betalen'. U kunt kiezen uit betalen via iDEAL, dan wel betalen via een bankoverschrijving. Het te investeren geld maakt u over naar de derdengeldenrekening van de notaris.

Als een aanbieder succesvol is in het financieren van zijn of haar project worden de gelden, na controle van de notaris, doorgestort naar zijn rekening. Is de aanbieder niet succesvol, dan ontvangen alle investeerders hun inleg retour van de derdengeldenrekening van de notaris.

 

INVESTEREN DOET U IN 4 STAPPEN


 

GOED OM TE WETEN

Mocht u zich na het doen van een investering bedenken, dan heeft u altijd een (wettelijke) periode van 14 dagen om zonder opgaaf van reden uw investering terug te draaien. U ontvangt dan het gehele door u gestorte bedrag (inclusief transactiekosten) terug op uw rekening.

Tot slot is het van belang om te benadrukken dat u het door u te investeren bedrag stort op een geheel onafhankelijke derdengeldenrekening van een notariskantoor. De bedragen die u in het kader van uw investering op deze rekening stort, vallen onder het depositogarantiestelsel. Voorts ziet de notaris toe op de transactie. Zo weet u zeker dat het investeringsproces transparant wordt afgerond.

 

AFM TOEZICHT. HOE ZIT HET PRECIES?

VastgoedInvesteren.nl heeft een AFM vergunning als beleggingsonderneming en staat onder doorlopend toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank (zie voor meer informatie onze pagina over de AFM-vergunning). Toch ziet u de AFM melding bovenaan de homepagina en de propositiepagina's? Kort gezegd gaat het hier om een wettelijk vereiste, maar dat leggen we hier graag kort aan u uit.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bel ons op 088-4321543 of mail ons.

Wij staan u graag te woord.

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe projecten? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

VastgoedInvesteren

Wij zijn ook te vinden op:
 

VastgoedInvesteren
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
088-4321543

VastgoedInvesteren (Crowdinvesting B.V.) heeft een vergunning als bedoeld in artikel 2:96 WFT voor het verlenen van beleggingsdiensten en is opgenomen in de registers van de AFM.